Συνέλαβαν δύο Μολδαβούς για τις εκρήξεις ΑΤΜ με υγραέριο: Νέα έκρηξη στα Πετράλωνα

Συνέλαβαν δύο Μολδαβούς για τις εκρήξεις ΑΤΜ με υγραέριο: Νέα έκρηξη στα Πετράλωνα

Η νέα επίθεση έγινε στην οδό Κειριάδων παρά το γεγονός ότι ριδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας έχει εξαπολύσει «σαφάρι» τις τελευταίες εβδομάδες ασχολούμενο αποκλειστικά με το κυνήγι και τον εντοπισμό των μελών των συμμοριών

Συνέλαβαν δύο Μολδαβούς για τις εκρήξεις ΑΤΜ με υγραέριο: Νέα έκρηξη στα Πετράλωνα
Στη σύλληψη δύο Μολδαβών οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε μια από τις τρεις σπείρες που ανατινάζει ΑΤΜ προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας είχε εξαπολύσει «σαφάρι» τις τελευταίες εβδομάδες ασχολούμενο αποκλειστικά με το κυνήγι και τον εντοπισμό των μελών των συμμοριών.

Ωστόσο σχεδόν ταυτόχρονα με τη σύλληψη των δύο Μολδαβών, άγνωστοι προχώρησαν σε έκρηξη ΑΤΜ στην περιοχή των Πετραλώνων. Η επίθεση έγινε στην οδό Κειριάδων με τους κακοποιούς να ανατινάζουν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και να αρπάζουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Οι βομβιστές των ΑΤΜ κυριολεκτικά ισοπεδώνουν προσόψεις των κτηρίων, είτε είναι σούπερ μάρκετ είτε τράπεζες προκειμένου να αρπάξει τις κασετίνες με τα χρήματα. 

Οι ληστές επιλέγουν ΑΤΜ's που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία και έχουν εύκολους τρόπους διαφυγής, χτυπούν άγριο ξημέρωμα και η μεγαλύτερη «μπάζα» έχει καταγραφεί σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στα Οινόφυτα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου άρπαξαν 137.000 ευρώ. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης