Ζάκυνθος: Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στην περιοχή της Αγριλιάς
Ξήλωσε σκεπές και ξερίζωσε δέντρα - Μεγάλες οι ζημιές
Ανεμοστρόβιλος έπληξε αργά το απόγευμα την περιοχή της Αγριλιάς στη Ζάκυνθο, προκαλώντας αρκετές ζημιές.
Ο ανεμοστρόβιλος, ο δεύτερος που πλήττει μέσα σε 20μέρες στο νησί, ξήλωσε σκεπές από στάβλους και έσπασε κλαδιά από δέντρα, κυρίως ελαιόδεντρα.
Στο σημείο της Αγριλιάς έσπευσε κλιμάκιο βλαβών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), καθώς προκλήθηκαν μικροπροβλήματα στο δίκτυο του.
Οι τσίγκοι από τις σκεπές των στάβλων βρέθηκαν εκατοντάδες μέτρα μακριά, γεγονός που καταδεικνύει τη δύναμη των ανέμων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν το πρώτο φως της ημέρας για να δουν το πλήρες μέγεθος των ζημιών.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.