Ζάκυνθος: Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στην περιοχή της Αγριλιάς
Ξήλωσε σκεπές και ξερίζωσε δέντρα - Μεγάλες οι ζημιές
Ανεμοστρόβιλος έπληξε αργά το απόγευμα την περιοχή της Αγριλιάς στη Ζάκυνθο, προκαλώντας αρκετές ζημιές.
Ο ανεμοστρόβιλος, ο δεύτερος που πλήττει μέσα σε 20μέρες στο νησί, ξήλωσε σκεπές από στάβλους και έσπασε κλαδιά από δέντρα, κυρίως ελαιόδεντρα.
Στο σημείο της Αγριλιάς έσπευσε κλιμάκιο βλαβών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), καθώς προκλήθηκαν μικροπροβλήματα στο δίκτυο του.
Οι τσίγκοι από τις σκεπές των στάβλων βρέθηκαν εκατοντάδες μέτρα μακριά, γεγονός που καταδεικνύει τη δύναμη των ανέμων, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν το πρώτο φως της ημέρας για να δουν το πλήρες μέγεθος των ζημιών.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.