Μετέτρεψε το σπίτι του στο Μετς σε φυτώριο και εργαστήριο κάνναβης

Μετέτρεψε το σπίτι του στο Μετς σε φυτώριο και εργαστήριο κάνναβης

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ένας 49χρονος εντός του σπιτιού του, αλλά και στην ταράτσα του, στην οποία είχε αποκλειστική πρόσβαση, είχε εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο

Μετέτρεψε το σπίτι του στο Μετς σε φυτώριο και εργαστήριο κάνναβης
Σε φυτώριο και οργανωμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης (SKUNK) είχε μετατρέψει το σπίτι του στο Μετς ένας 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Έπειτα από διερεύνηση, από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, υπόθεσης διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Μετς ο 49χρονος, καθώς και το σπίτι του στο οποίο είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αυτό βρέθηκαν ποσότητα κάνναβης, δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Κλείσιμο
Ειδικότερα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός του σπιτιού του, αλλά και στην ταράτσα του, στην οποία είχε αποκλειστική πρόσβαση, είχε εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σε πλαστικές γλάστρες, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο, με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών, προκειμένου να υπάρχει παραγωγή και συγκομιδή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Κατασχέθηκαν 107 φυτά υδροπονικής κάνναβης ύψους από 50 έως 180 εκατοστά, ποσότητα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK) βάρους 1.010 γραμμαρίων, 28 κλωνάρια υδροπονικής κάνναβης  μήκους από 35 έως 120 εκατοστά τα οποία ήταν προς αποξήρανση, μία συσκευασία με σπόρους υδροπονικής κάνναβης, μικτού βάρους 71 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 27 γλάστρες με φυτά υδροπονικής κάνναβη, ύψους από 5 έως 8 εκατοστά.

Επίσης, έναν ολόκληρο εξοπλισμό εργαστηρίου καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, αποτελούμενο από δύο συσκευές εξαερισμού με σωλήνες, τρεις ανεμιστήρες, ένας στύλος φωτισμού, τέσσερις κρεμαστές συσκευές φωτισμού, ένα ποτιστήρι, δύο δοχεία με λιπάσματα, μία συσκευή ψεκασμού, δύο μετασχηματιστές, μία συσκευή χρονοδιακόπτη, ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο και διάφορα εργαλεία, 108 γλάστρες, τέσσερα τετράδια ιδιόχειρων σημειώσεων για την καλλιέργεια και ανάπτυξη της υδροπονικής κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

                
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης