Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αμαλιάδα, όπου μία γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Αντωνίου Πετραλιά. Η γυναίκα επιχείρησε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο από αυτό που βρισκόταν με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Η γυναίκα κατάληξε στο οδόστρωμα με τους περιοίκους να σπεύδουν για βοήθεια, ειδοποιώντας παράλληλα και το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου έφθασε άμεσα στο σημείο παραλαμβάνοντας και μεταφέροντας την τραυματία στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι στο ίδιο ακριβώς σημείο, πριν από μερικά χρόνια η γυναίκα που τραυματίστηκε σήμερα, έχασε τη μητέρα της όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο.
Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά η Τροχαία της Αμαλιάδας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.