Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες δροσιάς, απόλαυσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όσοι δεν έφυγαν από το Κλεινόν Άστυ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς γέμισαν τις κοντινές παραλίες στην Αττική.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, αρκετός ήταν ο κόσμος που πήγε στις παραλίες για τα πρώτα μπάνιο του καλοκαιριού, ενώ τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο ευνοώντας τις επισκέψεις στις ακτές του Λεκανοπεδίου.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.