Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές και σκότωσε τον μπατζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρούς στο Λασίθι της Κρήτης.
Σύμφωνα με το cretapost, ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ενώ έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν τόσο συγγενείς του ίδου όσο και του αδικοχαμένου Γιώργου που βρήκε τραγικό θάνατο. Στην απολογία του ο 32χρονος δήλωσε συντετριμμένος ενώ περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.
Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν στο Οροπέδιο Καθαρού είχε στηθεί μεγάλο γλέντι με αφορμή την κουρά προβάτων.
Κάποια στιγμή, την ώρα του κεφιού, ο 32χρονος έβγαλε το όπλο και αρχίσει να ρίχνει μπαλωθιές. Τότε μία σφαίρα χτύπησε τον 36χρονο Γιώργο στον θώρακα.
Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.