Βιασμός 12χρονης: Χρήματα και μηνύματα «έδειξαν» ως μαστροπό τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Βιασμός 12χρονης: Χρήματα και μηνύματα «έδειξαν» ως μαστροπό τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Η 37χρονη θα περάσει τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Πέμπτη - Τι λένε οι δικηγόροι της για τα στοιχεία που την «έκαψαν» - Έρευνες σε τραπεζικούς λογαριασμούς, θα εξεταστούν για σεξουαλική κακοποίηση και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας

dikigoroi
Στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) θα περάσει τη νύχτα η 37χρονη μητέρα της 12χρονης, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης για διακεκριμένη μαστροπεία, που εκδόθηκε σε βάρος της από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Η ίδια, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, αρνείται τα πάντα, μολονότι τόσο ο κ. Λύτρας όσο και η κυρία Ταραχοπούλου, που ανέλαβαν την υπεράσπισή της, αναγνώρισαν την ύπαρξη μηνυμάτων ανάμεσα στη μητέρα της 12χρονης και τον 53χρονο Ηλία Μίχο -ο οποίος, νωρίτερα σήμερα, κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης.

Όσο για τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, που την «έκαψαν» και οδήγησαν στη σύλληψή της, οι συνήγοροί της υποστήριξαν ότι ήταν από τον 53χρονο προς το 12χρονο κορίτσι, το οποίο είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της, καθώς και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.  Η κυρία Ταραχοπούλου, μάλιστα, τα απέδωσε σε προσπάθεια του 53χρονου να ενοχοποιήσει και τη μητέρα της ανήλικης, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και λέει ότι θ' αυτοκτονήσει.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δικηγόρων της 37χρονης μητέρας:

Δηλώσεις Λύτρα Ταραχοπούλου


«Φως» στην υπόθεση των εμβασμάτων, πάντως, και ενδεχομένως και άλλων ποσών που διακινήθηκαν, αναμένεται να ρίξει η έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στους λογαριασμούς της ανήλικης, της μητέρας της, αλλά και του 53χρονου. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν διακινήθηκαν χρήματα από μαστροπεία.

Κλείσιμο
Τα στοιχεία, άλλωστε, που «έκαψαν» τη μητέρα, ήταν ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας, όπως και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ' εξακολούθηση.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή τη σοκαριστική υπόθεση. Η ίδια η 12χρονη, δε, θα δώσει και συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να επιβεβαιώσει ή όχι εάν ο 53χρονος την εξέδιδε και σε οίκο ανοχής. Πολύ πιθανό είναι να εξεταστούν και τα υπόλοιπα οκτώ παιδιά της οικογένειας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα εντάλματα σύλληψης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε βίντεο: Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη για ναρκωτικά και ο πατέρας του κοριτσιού
Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη για ναρκωτικά και ο πατέρας του κοριτσιού


Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Γνωστός στους οίκους ανοχής ο παιδόφιλος Ηλίας Μίχος - Μαρτυρίες ντοκουμέντο από τις ιερόδουλες του Κεραμεικού

Άμεση ανάλυση Bild: Πώς ο νέος «σφαγέας» της Ρωσίας Σεργκέι Σουροβίκιν θα εξοντώσει τους Ουκρανούς

Βιασμός 12χρονης: Τι «έκαψε» τη μητέρα του κοριτσιού - Τα εμβάσματα στον λογαριασμό της και η κατηγορία για μαστροπεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης