Θρήνος στα Τρίκαλα, καθώς λίγο πριν διακομισθεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κατέληξε 32χρονος Ρομά με κορωνοϊόστο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος 32χρονος είχε πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα και παλιότερα είχε νοσηλευτεί ξανά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Προ ημερών εισήχθη με συμπτώματα covid-19 και βρέθηκε θετικός σε αυτόν. Νοσηλεύονταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου Τρικάλων και καθώς η κατάστασή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε ΜΕΘ covid-19. Δεδομένου πως δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία, έγινε προετοιμασία διακομιδής στη Χαλκίδα, ωστόσο ο 32χρονος κατέληξε από ανακοπή.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.