Νέα ρεκόρ στη Wall - Άνοδος 142 μονάδων για τον Dow

Νέα ρεκόρ στη Wall - Άνοδος 142 μονάδων για τον Dow

Η Wall «ανεβαίνει» αναμένοντας το φορολογικό νομοσχέδιο

Νέα ρεκόρ στη Wall - Άνοδος 142 μονάδων για τον Dow
Ευφορία στη Wall την Παρασκευή καθώς οι επενδυτές περιμένουν να δοθεί στη δημοσιότητα το φορολογικό νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικάνων που θα μειώσει τους εταιρικούς φόρους.

Αναλυτικά, ο Dow Jones +0,53% στις 24.637 μονάδες, ο S&P 500 +0,89% στις 2.675 μονάδες και ο Nasdaq +1,17% στις 6.936 μονάδες.

Ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο 142 μονάδων. Άνοδος και για τον S&P 500 με τις χρηματοπιστωτικές μετοχές και τα είδη πρώτης ανάγκης να πρωταγωνιστούν. Εντυπωσιακή άνοδος  και για τον Nasdaq.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να μειώσει τους φόρους των επιχειρήσεων σε 21% από 35%. Οι προσδοκίες για χαμηλότερη φορολογία έχουν βοηθήσει στην άνοδο των μετοχών αυτή τη χρονιά με τα ρεκόρ να μη σταματούν στη Wall.

Η πορεία των δεικτών ενισχύθηκε την Παρασκευή  μετά από πληροφορίες ότι οι Ρεπουμπλικάνοι συμφώνησαν για μεγαλύτερες εκπτώσεις φόρου για παιδιά.
Κλείσιμο

Οι ανησυχίες για το φορολογικό νομοσχέδιο εντάθηκαν χθες καθώς ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Μάικ Λι δήλωσε ότι ήταν αναποφάσιστος για το αν θα το ψηφίσει ενώ ο Μάρκο Ρούμπιο, ένας άλλος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, δήλωσε ότι θα το καταψηφίσει αν δεν υπάρξουν μεγαλύτερες εκπτώσεις φόρου για τα παιδιά.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης