Με διεθνές καστ ολοκληρώνει τη νέα του ταινία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Με διεθνές καστ ολοκληρώνει τη νέα του ταινία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Μια ερωτική τριλογία σκηνοθετεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη νέα του ταινία που θα αποτελείται από τρεις ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους με 

Με διεθνές καστ ολοκληρώνει τη νέα του ταινία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Μετά την επιτυχημένη του πρώτη προσπάθεια με την ταινία «Αν» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ολοκληρώνει τα γυρίσματα της δεύτερης του ταινίας.

Η ταινία «Γλυκύ μου έαρ» όπως φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής ο τίτλος της, ξεκίνησε γυρίσματα τον περασμένο Ιούλιο όπου γυρίστηκε η πρώτη από τις τρεις ερωτικές ιστορίες που περιγράφει και πλέον ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για την δεύτερη και τρίτη ιστορία. 

Κλείσιμο
Η ταινία αφορά τρία ζευγάρια και ενώ φαινομενικά αποτελούν ξεχωριστές ιστορίες στο τέλος συνδέονται και οι τρεις με ένα κοινό φινάλε. Φυσικά η βασική θεματική ο αιώνιος έρωτας. 

Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί είναι για την πρώτη ιστορία οι Μηνάς Χατζησάββας,  Νίκη Βακάλη και ο Ισραηλινός ηθοποιός Ταουφέκ Μπαρχόμ, ενώ στο δεύτερο μέρος παίζουν οι Τζ. Κ. Σίμονς(γνωστός από πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως η «Νόμος και Τάξη» αλλά και από πολλές ταινίες όπως η «Συμμορία των πέντε» των αδελφών Κόεν), η Αντρέα Οσβαρτ και η Μαρία Καβογιάννη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης