Αλλάζει ο χρόνος, άλλαξε κι ο Κλοπ...

Αλλάζει ο χρόνος, άλλαξε κι ο Κλοπ...

Το GWJ γράφει για τις γιορτές της... αλλαγής του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 1,5 χρόνο για να αθετήσει τον λόγο του και να καταλάβει πως οφείλει να παίξει κι εκείνος το παιχνίδι των εκατομμυρίων.

Αλλάζει ο χρόνος, άλλαξε κι ο Κλοπ...
Από τους ρομαντικούς, κόντρα στα... νερά της εποχής. Με μια πολύ διαφορετική εικόνα για το ποδόσφαιρο του 2018, σε πλήρη αντίθεση με τις εξελίξεις γύρω του. Ο άνθρωπος που είχε βάλει στόχο να συνεχίσει να παίζει με τους δικούς του όρους και τις δικές του ιδέες γύρω από το άθλημα και να μην παρασυρθεί από την τροπή των πραγμάτων γύρω του.

«Αν όντως το ποδόσφαιρο πηγαίνει προς εκείνη την κατεύθυνση, με ποσά όπως αυτό που διέθεσε η Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά, τότε εμένα δεν θα με βρει στο χώρο η νέα εποχή...» είχε δηλώσει το καλοκαίρι του 2016 μετά το «μπαμ» από τους «κόκκινους» του Μάντσεστερ με την προσθήκη του Γάλλου χαφ.

Κλείσιμο
Μόλις 1,5 χρόνο αργότερα, ο Γιούργκεν Κλοπ βγάζει από τα ταμεία της Λίβερπουλ περί τα 85 εκατ.ευρώ για να βάλει... μπετό στα μετόπισθεν της ομάδας του, με την απόκτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

«Είναι η εποχή που όλοι αντιλαμβάνονται ότι στο ποδόσφαιρο έχει ουσία να παίρνεις στην ομάδα σου τους καλύτερους, να σκορπάς χρήματα αλόγιστα και να συγκεντρώνεις όλους τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εγώ θέλω να το κάνω διαφορετικά. Ακόμα κι αν έχω τη δυνατότητα να διαθέσω πολλά εκατομμύρια, θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου» είχε πει ο κόουτς του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, που όμως, έγινε ο προπονητής της Λίβερπουλ με τον οποίο το κλαμπ κατέρριψε τέσσερις φορές το ρεκόρ μεταγραφής, μετά από τα 40 εκατ.ευρώ του Άντι Κάρολ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2011! Βέβαια, τότε, οι «κόκκινοι» είχαν αναγκαστεί να καταβάλλουν το συγκεκριμένο ποσό στη Νιούκαστλ για τον υψηλόσωμο επιθετικό, με τις «καρακάξες» να βάζουν όρο για deal κατά 15 εκατομμύρια λιγότερο από αυτό με το οποίο τελικά θα μετακόμιζε από το «Άνφιλντ» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι ο Φερνάντο Τόρες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης