Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο πλήρωσε τη... νύφη για την τριάρα από τον Ολυμπιακό!
Ο Όμπλακ τα άκουσε από τους Μαδριλένους για την εμφάνισή του, ενώ ξεκίνησαν οι συγκρίσεις με τον Μογιά - Η AS επέκρινε όλη την αμυντική λειτουργία των ροχιμπλάνκος
Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποίησε ο Γιάν Όμπλακ, στη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Δυστυχώς για εκείνον (ευτυχώς για τον ελληνικό σύλλογο), το ντεμπούτο του Σλοβένου τερματοφύλακα δεν συνοδεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη δέχθηκε τρία γκολ.
Για αυτό τον λόγο έχει ξεκινήσει ήδη η σύγκριση με τον Μογιά, ο οποίος είχε παίξει σε όλα τα παιχνίδια της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκολκίπερ είχε δεχθεί μόλις τρία γκολ σε πέντε αγώνες (τρεις για το πρωτάθλημα και δύο στο Σούπερ Καπ).
Παράλληλα, η AS ασκεί έντονη κριτική και στην αμυντική λειτουργία των «ροχιμπλάνκος», τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η αναμενόμενη συνεργασία ανάμεσα στην άμυνα και τον Όμπλακ.
Κλείσιμο
Τέλος, τονίζουν ότι πρέπει ο Ντιέγκο Σιμεόνε να δει τι θα κάνει με τον Σλοβένο για τον οποίο έδωσε περισσότερα από 16 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.