Bίντεο: Οι γυναίκες του...Βασάλου στον ίδιο διαγωνισμό bodybuilding
Πριν μπει ανάμεσά τους ο «Μαχητής» Βασάλος, η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η Μαρί Ρόουζ Ταρκμανίαν είχαν διεκδικήσει το ίδιο βραβείο σε διαγωνισμό bodybuilding
Όχι μόνο κυνηγούσαν μέχρι πρότινος τον ίδιο άντρα, τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τα ίδια βραβεία σε διαγωνισμούς bodybuilding. Η γυμνάστρια και αθλήτρια του bodybuilding, Βασιλική Αγιαννοπούλου και η συνάδελφός της, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, όσο ο Βασάλος άραζε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, έδιναν «μάχη» για την καρδιά του. Η πρώτη φέρεται να είχε σχέση για ενάμιση χρόνο μαζί του ενώ η δεύτερη υποστήριζε ότι έγιναν ζευγάρι λίγο πριν ο παίκτης συμμετέχει στο παιχνίδι.
Βίντεο δείχνει τις δύο γυναίκες να συμμετέχουν στον ίδιο διαγωνισμό bodybuilding το 2016. Στο Diamond Cup, όπως ήταν ο τίτλος του διαγωνισμού, συμμετείχαν αθλητές από όλο τον κόσμο. Η Αγιαννοπούλου εκπροσώπησε τη χώρα μας και η Μαρί Ρόουζ στην Κύπρο στην ίδια κατηγορία.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.