Emma Roberts: Διακοπές στη Χαβάη

Emma Roberts: Διακοπές στη Χαβάη

Η 23χρονη ανιψιά της Julia Roberts φορούσε το πάνω μέρος του μπικίνι της και ένα τζιν σορτσάκι, που άφηνε ακάλυπτα τα ψηλά και αδύνατα πόδια της

Emma Roberts: Διακοπές στη Χαβάη
Διακοπές στην εξωτική Χαβάη βρίσκεται αυτόν τον καιρό η γλυκιά Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια Emma Roberts, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι στην παραλία με τον αρραβωνιαστικό της Evan Peters. Η 23χρονη ανιψιά της Julia Roberts φορούσε το πάνω μέρος του μπικίνι της και ένα τζιν σορτσάκι, που άφηνε ακάλυπτα τα ψηλά και αδύνατα πόδια της.

Κλείσιμο


Η Roberts ξεκίνησε να βγαίνει με τον 27χρονο Αμερικανό ηθοποιό Evan Peters, γνωστό από τη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά American Horror Story, στην οποία πρωταγωνιστεί η Jessica Lange, στα μέσα του 2012. Ένα χρόνο μετά το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο στον tabloid Τύπο λόγω της σύλληψης της Roberts επειδή χτύπησε τον Evan.



H ιστορία έχει ως εξής: Το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο στο Μόντρεαλ. Κάποια στιγμή ξεκίνησε έναν μεγάλο καβγά. Οι υπόλοιποι πελάτες κάλεσαν την αστυνομία και όταν εκείνη ήρθε βρήκε τον Evan με ματωμένη μύτη και πολλούς μώλωπες. Όπως και να’χει εκείνος συγχώρεσε την αγαπημένη του και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη. Στις 6 Ιανουαρίου 2014 οι δυο τους είχαν αφήσει πίσω τους αυτό το περιστατικό και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης