Μακάβρια απόπειρα απάτης στον Τύρναβο

Μακάβρια απόπειρα απάτης στον Τύρναβο

Ένα ζευγάρι στον Τύρναβο κατέφυγε στη μέθοδο του… θανάτου για να εξαπατήσει έναν επιχειρηματία

Μακάβρια απόπειρα απάτης στον Τύρναβο
Στα άκρα φτάνουν οι πολυμήχανοι απατεώνες στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν ανυποψίαστα θύματα και να τους υφαρπάξουν χρήματα. Ένα ζευγάρι στον Τύρναβο κατέφυγε στη μέθοδο του… θανάτου για να εξαπατήσει έναν επιχειρηματία.

Ο 34χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα η οποία προσποιήθηκε ότι ήταν συνάδελφός του από άλλη περιοχή της Λάρισας την οποία γνώριζε και του είπε κλαίγοντας ότι είχε χάσει τη μητέρα της, αλλά δεν είχε χρήματα για τα έξοδα της κηδείας ζητώντας του να της δανείσει 2.200 ευρώ!

Ο 34χρονος κατάλαβε ότι στο τηλέφωνο δεν ήταν η γνωστή του κι ότι είχε να κάνει με απατεώνισσα, προσποιήθηκε όμως ότι συμφώνησε να της δώσει τα χρήματα και εκείνη του είπε ότι θα έστελνε έναν δικό της άνθρωπο για να τα παραλάβει. Όταν έφτασε ο 54χρονος «εισπράκτορας», όμως, τον περίμεναν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που είχε ειδοποιήσει το υποψήφιο θύμα και του πέρασαν χειροπέδες! Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί η άγνωστη συνεργός του, ενώ και οι δυο κατηγορούνται για απόπειρα απάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης