Παρέσυρε πεζή και έφυγε επειδή δεν είχε δίπλωμα!

Παρέσυρε πεζή και έφυγε επειδή δεν είχε δίπλωμα!

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον δράστη να απομακρύνεται συγκράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και τα έδωσαν στους αστυνομικούς του τμήματος Αιγιαλείας

Παρέσυρε πεζή και έφυγε επειδή δεν είχε δίπλωμα!
Λίγες ώρες έμεινε ασύλληπτος ένας νεαρός ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε μια 27χρονη κοπέλα ενώ περπατούσε στο Αίγιο, αλλά την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε χωρίς να τη βοηθήσει επειδή δεν είχε… δίπλωμα!

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να απομακρύνεται συγκράτησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και τα έδωσαν στους αστυνομικούς του τμήματος Αιγιαλείας, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 27χρονο Έλληνα. Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που του έκαναν, δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι πρόκληση σωματικής βλάβης με εγκατάλειψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Η 27χρονη τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου, στο οποίο χρειάστηκε να παραμείνει για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης