Απατεώνας έταζε οχήματα από τον ΟΔΔΥ

Απατεώνας έταζε οχήματα από τον ΟΔΔΥ

Τουλάχιστον δεκατρείς πολίτες έπεσαν θύματα, οι έξι εκ των οποίων είχαν δώσει και προκαταβολή

Απατεώνας έταζε οχήματα από τον ΟΔΔΥ
Τουλάχιστον δεκατρείς ανυποψίαστοι πολίτες είχαν «τσιμπήσει» το δόλωμα που τους έριχνε ένας 42χρονος απατεώνας που τους διαβεβαίωνε ότι είχε διασυνδέσεις στον Ο.Δ.Δ.Υ. και εξασφάλιζε την αγορά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε συμφέρουσες τιμές.

Για να είναι πιο πειστικός, μάλιστα, ο 42χρονος ζητούσε από τα θύματα να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στις δημοπρασίες του Οργανισμού! Έξι από τα θύματα του είχαν δώσει και προκαταβολές για την αγορά κάποιου οχήματος, με αποτέλεσμα να βάλει στην τσέπη συνολικά 2.905 ευρώ!

Κλείσιμο
Ένας 40χρονος υποψιάστηκε την κομπίνα και ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι προσημείωσαν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που θα έδινε στον απατεώνα ως έξοδα για την μεταφορά του οχήματος που δήθεν είχε αγοράσει από την Αθήνα στο Βόλο.

Ο 42χρονος συνελήφθη μόλις το παρέλαβε και στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε κατασχέθηκαν το κινητό του, δεκατρείς υπεύθυνες δηλώσεις των θυμάτων και πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικών με τις αγορές «μαϊμού». Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για απάτες και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και άλλων θυμάτων, εντός ή εκτός πόλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης