Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της μετά από ανάφλεξη της θερμάστρας αλογόνου που χρησιμοποιούσε. Η άτυχη γυναίκα ζούσε στην οδό Δ. Πάροδος Γρηγορίου Λόγγου 16 στη Νάουσα όταν λίγο μετά τη 01:25 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας έσβησαν τη φωτιά λίγο πριν τις 03:00 ωστόσο όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την ηλικιωμένη εγκαίρως μέσα στο κατεστραμμένο σπίτι. Η γυναίκα αρχικά εικάζονταν πως είχε προλάβει να εγκαταλείψει το διαμέρισμα πριν τυλιχτεί ολοσχερώς στις φλόγες. Στις προσπάθειες εντοπισμού της ηλικιωμένης στην γύρω περιοχή συμμετείχαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και κάτοικοι από τις παρακείμενες πολυκατοικίες. Δυστυχώς όμως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή τις πρωινές ώρες μετά από έρευνα των ανδρών της ΠΥΝ απανθρακωμένη μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες του γιου της η γυναίκα κοιμόταν μέσα στο σπίτι.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.