Πρέβεζα: 19χρονος διέρρηξε σχολείο και κατάστημα

Πρέβεζα: 19χρονος διέρρηξε σχολείο και κατάστημα

Τον «πρόδωσαν» τα δαχτυλικά αποτυπώματα αφού δεν έπαιρνε κανένα μέτρο προφύλαξης

Πρέβεζα: 19χρονος διέρρηξε σχολείο και κατάστημα
Τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφηνε χωρίς να παίρνει την παραμικρή προφύλαξη, «πρόδωσαν» ένα νεαρό τσιγγάνο που είχε διαπράξει τουλάχιστον δυο διαρρήξεις σε ένα σχολείο και ένα κατάστημα τους τελευταίους μήνες στο Λούρο της Πρέβεζας.

Το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας κατάφερε να ταυτοποιήσει τον 19χρονο ως τον δράστη των εισβολών στο κτίριο ενός σχολείου από το οποίο άρπαξε δύο φορητούς υπολογιστές τα ξημερώματα της 29ης Απριλίου και σε ένα κατάστημα έτοιμου φαγητού από την ταμειακή μηχανή του οποίου έκλεψε 306 ευρώ στις 9 Μαΐου.

Κλείσιμο
Ο νεαρός δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Ωστόσο, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λούρου συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

*** Εργαλεία, συσκευές και διάφορα αντικείμενα άρπαξαν δυο Έλληνες από δύο αγροκτήματα στις Σέρρες παραβιάζοντας τις περιφράξεις, αλλά αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή συνέλαβαν τον έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 18χρονο που είχε μαζί του μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ ο 32χρονος συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης