Βίντεο: Η Μέγκαν είχε βάλει στο μάτι τη Disney - Δείτε τον Χάρι να ζητάει δουλειά από το μεγάλο αφεντικό

Βίντεο: Η Μέγκαν είχε βάλει στο μάτι τη Disney - Δείτε τον Χάρι να ζητάει δουλειά από το μεγάλο αφεντικό

Ο Χάρι ζήτησε από τον Μπομπ Άιγκερ δουλειά για τη γυναίκα του

harry_and_bob_iger
Χθες έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε συμφωνία με τη Disney για να χαρίσει τη φωνή της σε κάποια ηρωίδα. Αυτό που δεν μάθαμε αμέσως όμως ήταν ότι για το deal είχε βάλει το χεράκι του ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι!

Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα να προσπαθεί να πείσει το αφεντικό της Disney να δώσει δουλειά στη γυναίκα του!

Αυτό συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας Lion King στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο. Ο δούκας του Σάσσεξ διακρίνεται να μιλάει  με τον πιο ισχυρό άνθρωπο στη βιομηχανία του θεάματος, τον CEO της Disney Μπομπ Άιγκερ και να του εξηγεί ότι η Μέγκαν θέλει πολύ να δώσει να κάνει κάποιο voice over σε ταινία.

Η κουβέντα γίνεται λίγο στο... πόδι όπως μπορούμε να διακρίνουμε στο βίντεο, ωστόσο ο Χάρι κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εισακουστεί από τον επικεφαλής της Disney. 

Δείχνει προς τη Μέγκαν και λέει στον Άιγκερ: Το ξέρεις ότι μπορεί να κάνει voice-overs; Και ο Άιγκερ απαντά: Α, δεν το ήξερα αυτό. Και ο Χάρι συνεχίζει: Φαίνεσαι έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ (η Μέγκαν). Και το αφεντικό της Disney απαντάει: Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι υπέροχη ιδέα.


Κλείσιμο

Χθες η εφημερίδα Times έγραψε ότι η συμφωνία έχει ήδη κλείσει. Η  Μαρκλ συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων. Η εφημερίδα δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ "Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα". Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή. Εκπρόσωπος της Μέγκαν δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Disney.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης