Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται έτοιμος να ξεκινήσει ειλικρινείς συνομιλίες με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, απειλεί ανοιχτά την Ευρωπαϊκή Ένωση με εμπορικό πόλεμο. Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter , ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε χαρακτηριστικά:
«Οι όμορφες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στο εμπόριο απέναντι στις ΗΠΑ, διαμαρτύρονται για τους δασμούς σε αλουμίνιο και χάλυβα. Αν μειώσουν τα τρομακτικά εμπόδια και τους δασμούς τους στα αμερικανικά προϊόντα θα τους μειώσουμε και εμείς με την σειρά μας. Αν όχι, θα φορολογήσουμε αυτοκίνητα κλπ. Δίκαιο».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς