Απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης - Ματαιώθηκαν προσωρινά όλες πτήσεις

Απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης - Ματαιώθηκαν προσωρινά όλες πτήσεις

Συνελήφθησαν δύο άτομα - Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τριών επιβατών - Έγινε έλεγχος και δόθηκαν εκ νέου οι εγκαταστάσεις προς χρήση

Απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης - Ματαιώθηκαν προσωρινά όλες πτήσεις
Σοβαρότατο επεισόδιο μεταξύ επιβατών σε πτήση από τη Βουλγαρία, προκάλεσε την αναστολή των λειτουργιών και τη ματαίωση όλων των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, στη Γερμανία, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα από τις γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις επιβάτες διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Βάρνα της Βουλγαρίας. Όταν το αεροσκάφος με τους 180 επιβάτες προσγειώθηκε, ένας από επιβαίνοντες ενημέρωσε τις αρχές ότι δύο άτομα απείλησαν εν πτήσει να ανατινάξουν το αεροπλάνο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και δόθηκε εντολή να ματαιωθούν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Κλείσιμο
Μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ειδικά κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και του αεροδρομίου, συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ δόθηκε εκ νέου το αεροδρόμιο προς χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε κάποιος μηχανισμός, αλλά τα δύο άτομα συνελήφθησαν για την αναστάτωση που προκάλεσαν και τις απειλές που έθεσαν σε κίνδυνο την πτήση με τους 180 επιβάτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης