Φρίκη στη Βρετανία: Γιατρός είχε 850.000 φωτογραφίες με γυμνά παιδιά

Φρίκη στη Βρετανία: Γιατρός είχε 850.000 φωτογραφίες με γυμνά παιδιά

Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ακραίας σεξουαλικής βίας, αλλά και σεξ με ζώα, μέχρι και με πτώματα

Φρίκη στη Βρετανία: Γιατρός είχε 850.000 φωτογραφίες με γυμνά παιδιά
Οι παιδόφιλοι στη Βρετανία πολλαπλασιάζονται και η δράση γίνεται ολοένα και πιο προκληκτική, καθώς οι αρχές αδυνατούν να τους ελέγξουν, ενώ το σοφρωνιστικό σύστημα δεν αρκεί για να τους «φιλοξενήσει» μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων. Το νέο περιστατικό αφορά έναν οικογενειακό γιατρό, ο οποίος βρέθηκε να έχει στο αρχείο του σχεδόν 850.000 φωτογραφίες με γυμνά παιδιά.



Κλείσιμο
Ο 52χρονος Μάικλ Κένεντι, από το από το Πίκερικ του Κέμπριτζσαϊρ, καταδικάστηκε από το δικαστήριο, καθώς κρίθηκε επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Ο παιδόφιλος γιατρός είχε στο αρχείο του 848.131 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλικής βίας, αλλά και σεξ με ζώα, μέχρι και με πτώματα!

Το υλικό βρέθηκε κρυμμένο σε έναν ειδικό μυστικό χώρο που είχε δημιουργήσει τα τελευταία 10 χρόνια, εκδηλώνοντας τις ανώμαλες ορέξεις του. Οι λεπτομέρειες για το υλικό που εντόπισαν οι αρχές ήταν συγκλονιστικές, καθώς περιγράφονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο εισαγγελέας χώρισε σε τρεις κατηγορίες τα ευρήματα, λέγοντας πως πάνω από 2.000 κομμάτια ανήκουν στην κατηγορία Α, η οποία είναι και η πιο σοβαρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης