Αποτρόπαιο έγκλημα: Βασάνισε με 66 μαχαιριές τη σύζυγό του και της έκοψε τη μύτη και τα χείλια

Αποτρόπαιο έγκλημα: Βασάνισε με 66 μαχαιριές τη σύζυγό του και της έκοψε τη μύτη και τα χείλια

«Η 40χρονη γυναίκα βίωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το αίσθημα του θανάτου», δήλωσε ο εισαγγελέας

Αποτρόπαιο έγκλημα: Βασάνισε με 66 μαχαιριές τη σύζυγό του και της έκοψε τη μύτη και τα χείλια
Η περιγραφή προκαλεί σοκ. Η ομολογία ότι πρόκειται για ένα από τα πλέον ειδεχθή εγκλήματα στην ιστορία της χώρας, αποτυπώνει τη σοβαρότητα. Ένας 52χρονος στη Σουηδία βασάνισε με 66 μαχαιριές τη σύζυγό του, της έκοψε τη μύτη και το άνω χείλος και την άφησε να πεθάνει αιμόφυρτη πάνω στο κρεβάτι.

Όσα ακούστηκαν από το στόμα του Σουηδού Εισαγγελέα, Τόμας Μάλμενμπι, κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης, «πάγωσαν» τους ακροατές. Ένα έγκλημα που έγινε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειές του μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Για τη σκληρότητα του ειδεχθούςν αυτού εγκλήματος, ο εισαγγελέας πρότεινε την ισόβια κάθειρξη του 52χρονου δράστη.

«Συνέβη στο σπίτι της, σε έναν χώρο που αισθανόταν απόλυτη ασφάλεια. Η 40χρονη γυναίκα πρέπει να βίωσε για μεγάλο χρονικό διάστημα το αίσθημα του θανάτου», δήλωσε χαρακτηριστικά, στην προσπάθειά του να περιγράψει την βαναυσότητα του δράστη. Η γυναίκα μαχαιρώθηκε 66 φορές και άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της.

Κλείσιμο
Κατά την ομολογία του, ο 52χρονος άνδρας δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα και ότι η μοναδική εικόνα που του έρχεται στο νου, είναι τον εαυτό του να προχωρά στο δρόμο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, ο εισαγγελέας, η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο σώμα, που παραπέμπουν στο συμπέρασμα ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να αμυνθεί. Ο εισαγγελέας τόνισε ότι οι 66 μαχαιριές, δεν είναι αποτέλεσμα μίας στιγμιαίας κρίσης, αλλά ενός οργανωμένου σχεδίου. Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί στις 19 Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης