Έκαναν την Άγκελα Μέρκελ emoticon!

Έκαναν την Άγκελα Μέρκελ emoticon!

Η δυναμική καγκελάριος της Γερμανίας δεν καθορίζει μόνο τις τύχες των Ευρωπαίων, αλλά οι χειρονομίες της δίνουν ιδέες στους χρήστες του διαδικτύου για να εφεύρουν νέες «φατσούλες»

Έκαναν την Άγκελα Μέρκελ emoticon!
Η γνωστή χειρονομία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ να «σχεδιάζει με τα χέρια της ένα ρόμβο», όταν μιλάει, έγινε πρόσφατα ένα ακόμα emoticon στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την αρχή έκανε ο Γερμανός χρήστης του twitter Christian Brandes, σχηματίζοντας στο νέο emoticon το συγκρατημένα χαμογελαστό πρόσωπο της κυρίας Μέρκελ και ακριβώς από κάτω το σχήμα του ρόμβου, που η ίδια δίνει στα χέρια της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.



Κλείσιμο
Προφανώς, το νέο emoticon θα συμβολίζει την συναισθηματική κατάσταση της «συγκρατημένης αισιοδοξίας», αν αποκωδικοποιήσουμε το συγκρατημένο χαμόγελο της Μέρκελ, που συνοδεύει πάντα την «χειρονομία - ρόμβο».

Ο ρόμβος που σχηματίζει με τα χέρια της η καγκελάριος είναι το σήμα κατατεθέν της, που όμως δεν δίστασε να μιμηθεί και ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν, όταν συμμετείχε μαζί της στις συνόδους κορυφής των G8.

Τώρα οι χρήστες στου διαδικτύου περιμένουν με αγωνία νέο emoticon από την καγκελάριο, που θα αναπαριστά τις χειρονομίες που κάνει όταν πανηγυρίζει τις νίκες της Εθνικής Γερμανίας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης