Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν δυο νεαρές κοπέλες στην Ινδία στην προσπάθειά τους να καταπολεμήσουν τους βιασμούς, που το τελευταίο διάστημα σημειώνονται στη χώρα.
Μιας και κάτι σαν την «ζώνη αγνότητας» δεν ήταν και πολύ άνετο, τα κορίτσια σκέφτηκαν έναν άλλο δρόμο: Δημιούργησαν ένα τζιν παντελόνι που έχει ραμμένο ειδικό κουμπί για να καλείται στο σημείο η αστυνομία, όταν το πατήσει η κοπέλα που κινδυνεύει. Το κουμπί αυτό στέλνει σήμα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και παράλληλα δίνει στις αρχές το στίγμα της κοπέλας στο σημείο που το πάτησε.
Το τζιν αναμένεται να διατεθεί σύντομα στην αγορά.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στην Ινδία συμβαίνει ένας βιασμός κάθε 22 λεπτά!
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς