Μετά τις τέσσερις γυναίκες βουλευτές του κόμματος Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη που εισήλθαν στην τουρκική Βουλή φορώντας ισλαμικές μαντίλες, το ΑΚP φαίνεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να μπορούν οι γυναίκες βουλευτές να φορούν παντελόνια στην τουρκική Βουλή, κάτι που μέχρι τώρα ήταν απαγορευμένο.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος Nurettin Canikli, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής ανέφερε ότι θα υπάρξει αλλαγή στα καταστατικά της Βουλής ώστε να μπορούν οι γυναίκες να φορούν παντελόνια στο τουρκικό Κοινοβούλιο
Μάλιστα κατά το παρελθόν βουλευτές του κόμματος AKP είχαν υποβάλλει πρόταση στη Βουλή με την οποία ζητούσαν να μπορούν οι γυναίκες να φορούν μαντίλες, και για τους άνδρες να μην είναι υποχρεωτικό να φορούν γραβάτα. Η πρόταση απερρίφθη
Ωστόσο το ζήτημα ήρθε πάλι στο προσκήνιο με την εκλογή της Σαφάκ Παβέι, από το Ρεμπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), το καλοκαίρι του 2011. Η βουλευτής έχει προσθετικό πόδι και οι φωτογραφίες της στο Κοινοβούλιο είχαν ανακινήσει τη συζήτηση περί αναγκαιότητας να αλλάξουν οι κανονισμοί.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.