Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστραλία το βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, Μπάρναμπι Τζόις, να έχει ξαπλώσει μεθυσμένος στον δρόμο και να μιλάει ακατάληπτα.
Το βίντεο καταγράφθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο στην περιοχή Μπράντον. Στα πλάνα ακούγεται ο 56χρονος πολιτικός να λέει «γαμ... μ...» (dead fucking cunt), ενώ όπως προέκυψε μιλούσε στη σύζυγό του.
Δείτε το βίντεο:
Σε δηλώσεις του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.
«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας.
Ωστόσο ο ίδιος απέρριψε τις εκκλήσεις να παραιτηθεί λέγοντας, πάντως, ότι «αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.