ΖΤΕ Βlade A1: Οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο και τιμή κάτω από τα 100 ευρώ

ΖΤΕ Βlade A1: Οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο και τιμή κάτω από τα 100 ευρώ

Η ZTE συνεχίζει την επίθεσή της σε όλα τα μέτωπα, στοχεύοντας πλέον και στην χαμηλότερη κατηγορία με ένα 5ιντσο που κοστίζει κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 100 ευρώ 

ΖΤΕ Βlade A1: Οθόνη 5 ιντσών, οκταπύρηνο και τιμή κάτω από τα 100 ευρώ
Με τους Κινέζους κατασκευαστές να έχουν πάρει φόρα σε όλες τις κατηγορίες, ήταν προφανές ότι αργά ή γρήγορα θα βλέπαμε και κορυφαία χαρακτηριστικά κάτω από τα 100 ευρώ. Σ' αυτό το πεδίο έρχεται να παίξει πολύ δυνατά η ΖΤΕ με το Blade A1, το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά ακριβότερων τηλεφώνων σε μία πολύ προσιτή συσκευή.

Τα καλά αρχίζουν από την οθόνη, η οποία είναι 5 ιντσών, υψηλής ανάλυσης 1280x720. Ο επεξεργαστής είναι ο οκταπύρηνος MediaTek MT6735 χρονισμένος στα 1.3GHz. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι διαθέτει μνήμη RAM στα 2GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16GB (που επεκτείνεται με χρήση microSD). 

Η πίσω κάμερα είναι στα 13ΜΡ και η εμπρόσθια στα 8ΜΡ.  Aπό τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, η υποστήριξη 4G, το Android 5.1 Lollipop καθώς και η μεγάλη μπαταρία των 2.800mAh.

Κλείσιμο
Kαι αν όλα αυτά θυμίζουν -και όντως είναι- specs ενός τηλεφώνου της μεσαίας κατηγορίας, η κινέζικη εταιρία ανακοίνωσε μία τιμή (για την εσωτερική αγορά της χώρας) που αν δεν πρόκειται για... τυπογραφικό λάθος, τότε έχουμε να κάνουμε ίσως με την κορυφαία πρόταση value for money. Η τιμή που ανακοινώθηκε στην Κίνα είναι κοντά στα 85 ευρώ, και πραγματικά δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε πόσο άλλο μπορούν να πιέσουν την παγκόσμια αγορά οι Κινέζοι κατασκευαστές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης