Δωρεάν Δοκιμή Δικτύου σε όλη την Ελλάδα από την WIND

Δωρεάν Δοκιμή Δικτύου σε όλη την Ελλάδα από την WIND

Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν Δωρεάν το δίκτυό της πριν το επιλέξουν, προσφέρει η WIND στους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν Δοκιμή Δικτύου σε όλη την Ελλάδα από την WIND
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν το υπερσύγχρονο, υψηλών ταχυτήτων δίκτυο της WIND και τις απεριόριστες δυνατότητές του, αποκτώντας την ειδική προσφορά της εταιρείας για δοκιμή δικτύου με δωρεάν χρήση, σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα WIND.

Η υπεύθυνη προς τον καταναλωτή αυτή πρωτοβουλία της WIND μεταφέρεται στο νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας μέσα από μια ακόμα απολαυστική ερμηνεία του δημοφιλούς ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη, γνωστό σε όλους «Αγαπούλα», ο οποίος παρέα με τον Πίου «οργώνει» όλη την Ελλάδα και δοκιμάζει παίχτες για να βρει τους αυριανούς πρωταθλητές!

Κλείσιμο




Η WIND, έχοντας επενδύσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια €400 εκ. για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της με υποδομές υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει σήμερα ένα υπερσύγχρονο, ενιαίο δίκτυο Κινητής Σταθερής & Internet. Οι συνδρομητές WIND καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας τους, απολαμβάνοντας ποιότητα στις κλήσεις τους, υψηλές ταχύτητες στο mobile internet καθώς επίσης και απρόσκοπτη κάλυψη.





Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου WIND Ελλάς
Τηλ. 693-2239832, 693-6092317 e-mail: po@wind.gr  

Επισκεφθείτε επίσης το NewsRoom στο www.wind.gr, τη σελίδα μας www.facebook.com/windhellas & ακολουθήστε μας στο http://twitter.com/windhellas
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης