Όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την κλήρωση του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο προπονητής της Ιαπωνίας, Αλμπέρτο Τζακερόνι.
«Έχουμε στον όμιλό μας μια πολύ δυνατή ομάδα από τη Λατινική Αμερική, που κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό και δεν έχει μεγάλες αδυναμίες, μια δυνατή αφρικανική ομάδα, που έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συνηθισμένη στη ζέστη, ενώ εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε, και μία ευρωπαϊκή, που μπορεί να μην είναι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά έπαιξε εξαιρετικά στα μπαράζ απέναντι στη Ρουμανία και συνεπώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα», δήλωσε.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.