Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του της φετινής σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Greek Freak ολοκλήρωσε το Game 3 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, έχοντας σημειώσει 37 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Ο Έλληνας σταρ των «Ελαφιών» μάλιστα κατάφερε να βρεθεί στο Top 10 της ημέρας του NBA, έχοντας πάρει την τέταρτη θέση για μία φάση η οποία άρχισε με τη δυνατή του άμυνα και ολοκληρώθηκε με ένα τελείωμα όπου κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς