Με μια κορνίζα που κρεμάστηκε στα αποδυτήρια του σταδίου «Amex» ευχαρίστησε τους 2000 οπαδούς της ΑΕΚ που ταξίδεψαν στο Μπράιτον η διοίκηση της αγγλικής ομάδας.
Στο μήνυμά της η Μπράιτον ευχαριστούσε τους φαν της ΑΕΚ που έκαναν 3370 μίλια για να επισκεφτούν το γήπεδό της και τους εύχονταν καλή επιστροφή.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.