Βούτσης για ΠΟΑΣΥ και συγκέντρωση στα Εξάρχεια: Είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα

Βούτσης για ΠΟΑΣΥ και συγκέντρωση στα Εξάρχεια: Είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα

Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κινήσεις εκτόνωσης 

Βούτσης για ΠΟΑΣΥ και συγκέντρωση στα Εξάρχεια: Είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα
Προβοκατόρικα κίνητρα που στοχεύουν στο να φέρουν την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση διακρίνει ο κ. Νίκος Βούτσης πίσω από την πρωτοβουλία της ΠΟΑΣΥ να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων.

Σε συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες,  στο περιθώριο εκδήλωσης για το Ίδρυμα της Βουλής, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου στήριξε την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να απαγορεύσει την συγκέντρωση των συνδικαλιστών της ΠΟΑΣΥ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Θα μπορούσα να το καταλάβω αν υπήρχε από την ΠΟΑΣΥ μια διαχρονική προσπάθεια για κοινωνικά ζητήματα, όπως τα ναρκωτικά για παράδειγμα σε διάφορες πλατείες από τα δυτικά και άλλου στην Αθήνα για να φτάσουν και στα Εξάρχεια στην πλατεία να μιλήσουν για το «άβατο». Τότε πραγματικά θα το καταλάβαινα και όντως  θα έφερνε την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Είναι λίγο προβοκασιόν όλο αυτό τώρα. Τώρα δεν είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση. Δεν ξέρω αν το ξέρει και η ίδια».

Εκτός αυτού, ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κινήσεις εκτόνωσης της κατάστασης που επικρατεί στους δρόμους με τα «βουνά» απορριμμάτων από την ΠΟΕ – ΟΤΑ. «Ευελπιστώ και έχω την εκτίμηση ότι σήμερα θα λυθεί το θέμα» είπε χαρακτηριστικά.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης