Βουδούρης: Εθνική υποχρέωση το δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ»

Βουδούρης: Εθνική υποχρέωση το δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ»

Υποστηρίζει ότι οι Έλληνες βουλευτές βρίσκονται ενώπιον της ιστορικής ευθύνης τους


Ν.Σαρκοζί:  "Φίλοι παιδεραστές εις το επανιδείν"
Βουδούρης: Εθνική υποχρέωση το δημοψήφισμα για την «μικρή ΔΕΗ»
«Εθνική υποχρέωση» χαρακτηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την πώληση της ΔΕΗ

Σε ανακοίνωση του ο κ. Βουδούρης τάσσεται υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι οι Έλληνες βουλευτές βρίσκονται ενώπιον της ιστορικής ευθύνης τους, σχετικά με το σχέδιο σκανδαλώδους ξεπουλήματος της ΔΕΗ.

«Ουδείς δικαιούται να κρύβεται πίσω από το Θερινό Τμήμα, μέσω του οποίου η συγκυβέρνηση θέλει να προχωρήσει, εν μέσω θερινής ραστώνης, στην οριστική διάλυση της πιο στρατηγικής σημασίας για τη χώρα Δημόσιας Επιχείρησης», αναφέρει ο βουλευτής και προσθέτει: «Η υπογραφή του κοινοβουλευτικού αιτήματος για τη διενέργεια δημοψηφίσματος είναι εθνική υποχρέωση όλων όσων είναι προσηλωμένοι στο κοινωνικό συμφέρον και παλεύουν για την εθνική επικυριαρχία».

Σύμφωνα με τον κ. Βουδούρη, οι 120 και πλέον υπογραφές βουλευτών υπέρ του Δημοψηφίσματος για το μέλλον της ΔΕΗ, «θα μετατρέψουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς σε όνειρο θερινής νυκτός, το οποίο θα ακολουθηθεί με απότομο ξύπνημα στην πραγματικότητα μόλις οι πολίτες κληθούν επιτέλους να επιλέξουν νέα κυβέρνηση».  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης