Κεδίκογλου: «Γελοιότητες τα περί κυβερνητικής προβοκάτσιας κατά του ΣΥΡΙΖΑ»

Κεδίκογλου: «Γελοιότητες τα περί κυβερνητικής προβοκάτσιας κατά του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όριά τους» σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που έκανε λόγο για στήσιμο προβοκάτσιας κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ

Κεδίκογλου: «Γελοιότητες τα περί κυβερνητικής προβοκάτσιας κατά του ΣΥΡΙΖΑ»
Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», το οποίο έκανε λόγο για «στήσιμο προβοκάτσιας κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ» κατόπιν εισηγήσεων «ακραίων συμβούλων» του Πρωθυπουργού.

«Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όριά τους. Για να μη σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για τη σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος», σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου.

Κλείσιμο
Η εφημερίδα «Αυγή» έγραψε ότι υπάρχει «σχέδιο που ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, ακριτομύθιες, δημόσιες δηλώσεις, αλλά και διαρροές που έχουν ως πηγή τους στελέχη της ΕΥΠ, μετριοπαθείς προσωπικότητες της Ν.Δ., αλλά και "βιαστικούς" του Μαξίμου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «το σχέδιο, το οποίο επεξεργάστηκε μικρή ομάδα "σκληρών" του Μαξίμου, καλύπτεται "νομικά" από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και συγκεκριμενοποιήθηκε ως προς τον ρόλο καθενός σε στενή συνεργασία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, έχει τρεις συνιστώσες και προβλέπει:

«Το βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με την τοξική προπαγάνδα κατά της "αριστερής βίας", την οποία έχει υιοθετήσει πλήρως ο πρωθυπουργός και διακινούν πρωτίστως οι άνθρωποί του (...). Τη συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με την ελπίδα ακριβώς να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία. Την κινητοποίηση των προθύμων στο δικαστικό σώμα, οι οποίοι θα αναλάβουν να γενικεύσουν τις Σκουριές και να περάσουν την "αντιεγκληματική" νομοθεσία από τα κινήματα αντίστασης στην Αριστερά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης