GNTM 2: Η Άννα Μαρία τα «χώνει άγρια» στην Κάτια

GNTM 2: Η Άννα Μαρία τα «χώνει άγρια» στην Κάτια

«Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν την δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια;», είπε η φιναλίστ

Anna_Maria_GNTM
Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 2 και οι τρεις φιναλίστ έχουν βγάλει μαχαίρια. Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου, η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι διεκδικούν τον τίτλο του Next Top Model της Ελλάδας. Η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» βρέθηκε στα παρασκήνια του ριάλιτι μοντέλων και συνάντησε τις τρεις φιναλίστ.

Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν όμως περισσότερο είναι αυτές της Άννας Μαρίας η οποία δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη της στην Κάτια.

«Στην αρχή μου έβγαινε το νιαούρισμα μπροστά στους κριτές, τώρα πλέον είμαι πιο σίγουρη” ανέφερε η Άννα Μαρία Ηλιάδου. «Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν την δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια;».

Όταν, δε, ρωτήθηκε πώς θα νιώσει όταν βρεθούν στον τελικό οι φίλες της Κάτιας για να την υποστηρίξουν, αναρωτήθηκε αυθόρμητα: «Ποιες φίλες της; Πιστεύεις ότι ήταν φίλες της όντως; Η Μαρτίνα ήταν φίλη της, που την έκραζε; Την Άννα την έκανε παρέα κατ’ εμέ, έτσι, για να έχει παρέα. Η Κάτια δεν περίμενε ότι θα φτάσω στον τελικό και έφτασα. Να φάει λίγο τη σκόνη μου τώρα να δω κάτι. Δεν είναι ωραίο όνομα το Άννα Μαρία Ηλιάδου για το GNTM;» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η φιναλίστ του ριάλιτι μόδας.


Στα παρασκήνια του ημιτελικού του GNTM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης