Μπάρμπρα Στράιζαντ: Έχω πάρει κιλά και φταίει... ο Τραμπ!

Μπάρμπρα Στράιζαντ: Έχω πάρει κιλά και φταίει... ο Τραμπ!

Το Ιανουάριο, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει ανοιχτά την Μέριλ Στριπ στην κόντρα της με τον Αμερικανό πρόεδρο

Μπάρμπρα Στράιζαντ: Έχω πάρει κιλά και φταίει... ο Τραμπ!
Η πάντα κομψή και όμορφη Μπάρμπρα Στράιζαντ βλέπει με ανησυχία το νούμερο στη ζυγαριά της να ανεβαίνει και θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο για αυτό... τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως έγραψε η ίδια αστειευόμενη στο Twitter, το άγχος που της προκαλούν οι ενέργειες και τα λεγόμενα του νέου προέδρου των ΗΠΑ
την κάνει να τρώει ακατάσχετα. «Ξεκινώ τη μέσα μου μόνο με υγρά, αλλά μετά τις πρωινές ειδήσεις "χτυπάω" ένα πιάτο τηγανίτες, βουτηγμένες σε σιρόπι σφενδάμου», έγραψε η 74χρονη, που το έχει ρίξει στο φαγητό για να παρηγοριέται.
Κλείσιμο



«Ο Τραμπ μόλις κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνά του. Ζούμε σε παλαβούς καιρούς. Ώρα για περισσότερες τηγανίτες», συμπλήρωσε σε άλλη ανάρτηση.



Το Ιανουάριο, η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει ανοιχτά την Μέριλ Στριπ στην κόντρα της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, είχε αποκαλέσει τις ενέργειες του νέου προέδρου κατώτερες «της αξιοπρέπειας που οφείλει να έχει ένα άτομο στη θέση του», συμπληρώνοντας ότι δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού.



«Φαίνεται να έχει την ανάγκη να επιτεθεί και να προσβάλει οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του και αυτό είναι αρκετά αναξιοπρεπές», είχε πει χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης