David και Victoria Beckham βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους και ετοιμάζονται να δώσουν 160 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσουν. Το «παλάτι», όπως το ονομάζουν δημοσιεύματα του εξωτερικού, βρίσκεται στο Los Angeles, και έχει 14 κρεβατοκάμαρες, 27 μπάνια, γήπεδο του τένις και φυσικά πισίνα.
Το όνομα της έπαυλης είναι «The Manor» και είναι το μεγαλύτερο σπίτι του Los Angeles, καθώς βρίσκεται σε έκταση 4.6 στρεμμάτων και έχει συνολικά 123 δωμάτια. Το διάσημο ζεύγος ψάχνει να αγοράσει σπίτι μετά την απόφαση του να πουλήσει το σπίτι του στο Bel Air, αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων.
Δείτε παρακάτω το «παλάτι» που θέλουν να αγοράσουν:
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας