Οι χωρισμοί που «συγκλόνισαν» την σόουμπιζ το 2015

Οι χωρισμοί που «συγκλόνισαν» την σόουμπιζ το 2015

Ποια ζευγάρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους 

Οι χωρισμοί που «συγκλόνισαν» την σόουμπιζ το 2015
Το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τα διάσημα ζευγάρια ανά τον κόσμο και είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στους χωρισμούς που συγκλόνισαν την σόουμπιζ λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε την χρονιά. 

Jennifer Garner and Ben Affleck

Κλείσιμο


Οι 43χρονοι Jennifer και Βen ανακοίνωσαν ότι διαλύουν τον γάμο του μετά την 10η επέτειό τους στις 30 Ιουνίου. 

Ωστόσο για χάρη των τριών παιδιών τους, την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina, και τον 3χρονο Samuel, ο φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές σε κοινές τους εξόδους 


Halle Berry and Olivier Martinez





Η Halle και ο Olivier επιβεβαίωσαν ότι πήραν διαζύγιο με μια κοινή δήλωση που έκανα στον Τύπο τον Οκτώβριο. 

«Με βαριά καρδιά, σας ανακοινώνουμε πως λάβαμε κοινή συναινέσει την απόφαση να πάρουμε διαζύγιο.

Συνεχίζουμε με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και επικεντρωνόμαστε από κοινού στο καλύτερο για το γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλο μόνο ευτυχία και ελπίζουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή, αλλά κυρίως την ιδιωτική ζωή του παιδιού μας», ανέφερε η επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα».

Nicole Scherzinger and Lewis Hamilton


Μετά από επτά χρόνια σχέσης η είδηση του χωρισμού έσκασε σαν βόμβα. Το θέμα έβγαλε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Sun επικαλούμενη ότι η 36χρονη τραγουδίστρια άφησε στα κρύα του λουτρού τον 30χρονο οδηγό της F1 επειδή εκείνος αρνήθηκε να την παντρευτεί και να ξεκινήσει μαζί της οικογένεια.  


Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν πως η απόσταση ήταν τελικά η αιτία που αποφάσισαν να τραβήξουν τελικά χωριστούς δρόμους αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμεναν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε διαφορετικές χώρες. 

Kourtney Kardashian and Scott Disick




Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος... Και μπορεί η σχέση της Kourtney Kardashian και του Scott Disick να ήταν σταθερή αξία για την οικογένεια τα τελευταία 9 χρόνια, με κάποια μικρά προβλήματα τελικά όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους. 

Η 36χρονη Kourtney αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα να δώσει τέλος στη σχέση της με τον 32χρονο  Scott Disick, μετά από εννέα χρόνια κοινής ζωής.

Αφορμή, όπως λένε, στάθηκαν οι κακές και άτακτες συνήθειές του, που έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα. Τελευταία, μάλιστα, απαθανατίστηκε σε τρυφερά στιγμιότυπα με πρώην σύντροφό του στο Μόντε Κάρλο.

Η Kourtney και ο Scott ήταν μαζί από το 2006 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον 5χρονο Mason, την 2χρονη Penelope και τον 6 μηνών Reign. 


Ellie Goulding and Dougie Poynter



Μπορεί ακόμη τίποτα να μην έχει επιβεβαιωθεί όμως οι κακές γλώσσες λένε πως η Ellie Goulding και ο Dougie Poynter έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. 


Κάνουν ένα διάλειμμα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είναι τέτοιες που ξοδεύουν πολύ χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο. Αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα προσωρινά να δουν να μπορούν να συνεχίσουν χώρια τις ζωές τους, λέει πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον. 



Jessica Michibata and Jenson Button




Παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο μετά την γνωριμία τους το 2008 σε ένα μπαρ ξενοδοχείου η αποκάλυψη ότι οι δυο τους χωρίζουν ήρθε αυτόν τον μήνα. 


Ο 35χρονος μπορεί να έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι αξίας 250.000 λιρών όμως τελικά φαίνεται πως το ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει τη σχέση του. 

Φίλοι από το περιβάλλον τους λέει πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. 


Gwen Stefani and Gavin Rossdale



Η Gwen Stefani και ο Gavin Rossdale, ανακοίνωσαν επισήμως πως παίρνουν διαζύγιο μετά από 13 ολόκληρα χρόνια γάμου. 

Σύμφωνα με το TMZ, η αιτία χωρισμού τους είναι η απιστία. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Gwen είναι βέβαιη πως ο σύζυγός της την έχει απατήσει με την... νταντά τους. Εδώ και αρκετό διάστημα προσπαθούσε να το ξεπεράσει αλλά της ήταν πολύ δύσκολο. Επιπλέον δεν άντεχε την αδιαφορία και την απουσία του Gavin, ο οποίος έλειπε διαρκώς σε περιοδείες με την μπάντα του. Από την άλλη ο Rossdale αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει πως και η ίδια έλειπε συνεχώς σε συναυλίες παρά τα όσα λέει.

 
Megan Fox and Brian Austin Green




Mετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, η Megan Fox και ο Brian Austin Green  αποφάσισαν να προχωρήσουν χωριστά παρακάτω. 

Σύμφωνα με το Us Weekly, το διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δυο παιδιά, χώρισε γιατί διαφωνούσαν για την καριέρα της Megan και για την εμμονή της να παίξει σε ταινίες.

Η Megan και ο Brian είναι μαζί από το 2006. Αρραβωνιάστηκαν για να χωρίσουν το 2009 και να ξαναρραβωνιαστούν ένα χρόνο αργότερα... 

Παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν το Νώε που είναι δύο ετών και την Μπόντι που είναι 18 μηνών


Courteney Cox and Johnny McDaid



Ο αρραβώνας τους ήταν τόσο σύντομος που δεν άντεξε παραπάνω από ενάμιση χρόνο. Η Courteney Cox και ο Johnny McDaid έβαλαν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους λίγο πριν το «thanksgiving » σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι πρώτες φήμες διέδιδαν ότι ο 39χρονος καλλιτέχνης είχε μαζέψει τα πράγματα του από το σπίτι της Courteney Cox στο Malibu αρκετές μέρες πριν τον χωρισμό, ενώ άτομα του περιβάλλοντος τους αναφέρουν ότι η 51χρονη ηθοποιός είναι συντετριμμένη. 

Μπορεί να ήταν αρκετοί αυτοί που πίστευαν ότι η διαφορά ηλικίας θα ήταν αιτία για να χωρίσουν όμως τελικά ο λόγος ήταν ότι ο Johnny McDaid ήθελε να απέχει από τη δημοσιότητα τη στιγμή που η Courteney ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής και επιδίωκε συχνά τις δημόσιες εμφανίσεις με φίλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης