Adele: Ποζάρει για το εξώφυλλο του «Rolling Stone»

Adele: Ποζάρει για το εξώφυλλο του «Rolling Stone»

Με βρεγμένα μαλλιά και με φυσικό μακιγιάζ πόζαρε η 27χρονη τραγουδίστρια

Adele: Ποζάρει για το εξώφυλλο του «Rolling Stone»
Σημειώνοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια views στο Youtube με το νέο της τραγούδι «Hello», η Adele εκτοξεύεται ξανά στην κορυφή. Μέσα σε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το τραγούδι έσπασε όλα τα ρεκόρ και έγινε το πιο δημοφιλές κομμάτι της χρονιάς.

Κλείσιμο
 Η 27χρονη τραγουδίστρια, στο πλαίσιο της δυναμικής δισκογραφικής επιστροφής της,  πόζαρε στο μουσικό περιοδικό «Rolling Stone», με βρεγμένα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ, δίνοντας την αίσθηση ότι μόλις βγήκε από το ντους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το come back της, την επιτυχία αλλά και την σιλουέτα της. Γκρινιάζει όταν χρειάζεται να γυμναστεί και όπως, τόνισε, «δεν απολαμβάνει καθόλου», τις ώρες που βρίσκεται στο γυμναστήριο. Ωστόσο η νέα της δισκογραφική δουλειά, την παρακίνησε να επανέλθει στα κιλά της. «Επανήλθα στα κιλά μου, αλλά δεν είναι ότι μπήκα στο νούμερο μηδέν ή κάτι τέτοιο...», δήλωσε. Στη συνέχεια τόνισε, ότι ακόμα και αν αδυνάτιζε κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να δείξει ποτέ το σώμα της.

«Αν θα έδειχνα το σώμα μου, αν ήμουν πιο αδύνατη; Μάλλον όχι, γιατί το σώμα μου, μου ανήκει». Και συνέχισε: «Μερικές φορές είμαι περίεργη και αναρωτιέμαι, αν θα είχα την ίδια επιτυχία, αν είχα αυτό το μέγεθος...Δεν είμαι τέλεια αλλά πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι απεικονίζονται, ως τέλειοι, απρόσιτοι και ανέγγιχτοι».


Για τη σχέση της με τη διασημότητα, τόνισε: «Ο κόσμος νομίζει  ότι μισώ να είμαι διάσημη. Αλλά δεν είναι έτσι. Απλά με φοβίζει όλο αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ τοξικό και πολύ εύκολο να εθιστείς σε αυτό», δήλωσε. Μιλώντας για εθισμούς, αποκάλυψε ότι έκοψε το τσιγάρο. «Το αγαπούσα πολύ το κάπνισμα, αλλά τόσες ασθένειες σχετίζονται με αυτό». Επίσης, είναι πιο προσεκτική με το ποτό: «Όταν έχεις παιδιά, το να έχεις hangover είναι βασανιστήριο!», δήλωσε.


                               H Adele με τον γιο της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης