Μοντέλο από την Βραζιλία πουλάει άρωμα φτιαγμένο από... τον ιδρώτα της

Μοντέλο από την Βραζιλία πουλάει άρωμα φτιαγμένο από... τον ιδρώτα της

Η Βανέσα Μόουρα ήθελε να φτιάξει ένα άρωμα για να προσελκύσει τους άνδρες

wanessa_moura_xr
Η Βανέσα Μόουρα, ένα μοντέλο από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έφτιαξε ένα άρωμα που έχει σκοπό «να προκαλέσει την προσοχή» των άλλων και να λειτουργήσει ως αφροδισιακό για τον χρήστη και γι' αυτό το λόγο, εκτός από τις φρουτώδεις νότες του μανταρινιού, του περγαμόντου και του ροζ πιπεριού, περιέχει μια... ιδιαίτερη πινελιά: τον ιδρώτα της.

«Η φυσική μου μυρωδιά δελεάζει τους άνδρες, γι' αυτό ο ιδρώτας μου ήταν το πιο σημαντικό συστατικό στη φόρμουλα του αρώματος, το οποίο κατέληξε να θεωρείται ερωτικό και σεξουαλικό μαγικό φίλτρο», πρόσθεσε η 29χρονη. Σε κάθε μπουκάλι, ανακάτευε 8ml από τον ιδρώτα της, για «ένα άγγιγμα αισθησιασμού και θηλυκότητας» προωθώντας το ως το «ιδανικό άρωμα για ραντεβού».


Η Μόουρα δήλωσε επίσης ότι οι οπαδοί της συμφωνούν, υποστηρίζοντας ότι μια θαυμάστρια του προϊόντος της το επαίνεσε επειδή «εκπληρώνει αυτό που υπόσχεται». Η αγνώστου ταυτότητας χρήστης ισχυρίστηκε ότι μετά την χρήση του αρώματος οι άνδρες δεν μπορούσαν να της αντισταθούν. Ένας συνάδελφός της φέρεται να την ερωτεύτηκε σχεδόν αμέσως, ζητώντας της δεύτερο ραντεβού λιγότερο από δύο ημέρες μετά το πρώτο.

«Είναι το ιδανικό άρωμα για να βγαίνετε ραντεβού και να απολαμβάνετε ευχάριστες εμπειρίες με τον σύντροφό σας ή να προσελκύετε την προσοχή αυτών που σας αρέσουν», δήλωσε η Μόουρα.
wanessa_moura__1_
wanessa_moura__2_

Κλείσιμο
Το άρωμα με νότες ιδρώτα θυμίζει υπερβολικά το «vabbing» - την χρήση κολπικού υγρού ως άρωμα - την τάση που είχε σαρώσει στο TikTok πέρυσι. Οι γυναίκες είχαν χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο άρωμα ως το κλειδί για την προσέλκυση ανδρών.

Αν και η φυσική μυρωδιά του σώματος τείνει να είναι δυσάρεστη, θα μπορούσε να έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ορισμένες περιπτώσεις. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα διαπίστωσε ότι η έκθεση στις φυσικές μυρωδιές των άλλων ανθρώπων μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από το κοινωνικό άγχος.

Το φαινόμενο βασίζεται στις φερομόνες, τις φυσικές χημικές ουσίες που εκπέμπουμε και παίζουν ρόλο στην έλξη. Μια παλαιότερη μελέτη έδειξε ότι οι άνδρες μπορούν να μυρίσουν πότε μια γυναίκα είναι ερεθισμένη, ενώ μια άλλη έδειξε ότι οι ανύπαντροι άνδρες μυρίζουν πιο έντονα από τους δεσμευμένους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τρομακτικό βίντεο: Καρχαρίας 100 κιλών δάγκωσε κολυμβήτρια στις Μαλδίβες

Έξι νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία - ΙΧ με παράνομους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Δείτε βίντεο: «Σεισμός» στην πρώτη Ανάσταση στη Χίο με τον ιερέα που έχει γίνει viral για το σάλτο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης