ΟΘανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, αναφέρθηκε τόσο στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδηο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.
«Αν είχα απέναντι μου τον Πέτρο Φιλιππίδη νομίζω ότι θα του έριχνα ένα αριστερό με τη μία! Θα τον ξάπλωνα κάτω! Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε. Ήταν ατιμωτικό. Γιατί οι χαρακτήρες φαίνονται στην εξουσία και κακώς ασχολείστε και μαζί τους. Αν ανεβάζουν παραστάσεις στη φυλακή. Πρέπει να είναι κατεβασμένα τα ρολά για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα ριάλιτι: «Για τη Φάρμαέκανα και τη φωτογράφιση, έκανα και τα βίντεο, τα έκανα όλα. Μόλις πάω όμως να κλείσω κάτι τέτοιο, μου έρχονται κάποιες προτάσεις. Ήταν κλεισμένο, τα πάντα είχαν γίνει».
Αναφερόμενος στην πανδημία και τον εμβολιασμό ο ηθοποιός είπε πως «έκανε το εμβόλιο για να τιμήσει τους νεκρούς». Μάλιστα ανέφερε πως από κορωνοϊό πέθανε ο θείος της γυναίκας του μέσα σε 20 μέρες.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.