Η κόρη του Τομ Κρούζ είναι «κακιά σαν διάβολος»

Η κόρη του Τομ Κρούζ είναι «κακιά σαν διάβολος»

Η μικρή Σούρι γίνεται δέκα ετών και δημοσίευμα αναρωτιέται «γιατί είναι τόσο κακιά;»

Η κόρη του Τομ Κρούζ είναι «κακιά σαν διάβολος»
Η Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, έχει σήμερα γενέθλια και η online έκδοση του «Madame Figaro» της έκανε ολόκληρο αφιέρωμα, το οποίο, παρά το μικρό της ηλικίας της, περιγράφει το κοριτσάκι με τα χειρότερα λόγια.

«Σούρι Κρουζ, 10 χρόνια τρόμου» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για τη μικρούλα που σήμερα γίνεται δέκα ετών, με την δημοσιογράφο Marion Galy-Ramounot που το υπογράφει, να υποστηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι είναι ένας «διάβολος!»

«Ο Κρουζ και η Χολμς έκαναν ένα παιδί-τέρας» αναφέρει η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά και εξηγεί: «Είχε εμμονή με τα παπούτσια από την ηλικία των 3 ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της από τα 4, αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά σε ηλικία 8 ετών και με στιλ πάπισσας στα 10. Γιατί είναι τόσο κακιά;».

Κλείσιμο


Μάλιστα, αναφέρει ότι η μικρή, η οποία γράφτηκε στο «Avenues», ένα διεθνές σχολείο για πλούσιους στην πιο ακριβή συνοικία της Νέας Υόρκης, με δίδακτρα 40.000 δολάρια το χρόνο, έχει πάρει τις παραξενιές των γονιών της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς Τομ Κρουζ δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και είναι γνωστός στο Χόλιγουντ για τις απίστευτες παραξενιές και ιδιοτροπίες του. Όταν πάει σινεμά αγκαζάρει και κλείνει όλη την αίθουσα. Όταν έχει γύρισμα για ταινία απαιτεί ιδιωτικές τουαλέτες μόνο για τον ίδιο. Όσο για την Κέιτι Χολμς, δεν έχει το καλύτερο όνομα στον κόσμο του θεάματος. Μήπως το παιδί έμοιασε στους γονείς του;».

Αν κρίνει πάντως κανείς από την «κακομαθημένη» συμπεριφορά της, είναι πολύ εύκολο να πει ότι το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά.



«Σε ηλικία 4 ετών η Σούρι πέταξε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της στην τουαλέτα του σχολείου για να διασκεδάσει και απαίτησε να έχει cupcakes για πρωινό. Η μικρή διέθετε πάντα προσωπική νταντά, έναν σωματοφύλακα και έναν σοφέρ για τη μεταφέρει στο FAO Schwarz -στην αγαπημένη της μπουτίκ- για να αγοράσει παιχνίδια» αναφέρει η δημοσιογράφος και προσθέτει: «Το 2009, στα τρία της απέκτησε το πρώτα της ψηλοτάκουνα με πούλιες. Δεν άργησε να γίνει fashion icon και τρόμος για όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Τα αγαπημένα της ρούχα είναι η καμπαρντίνα Burberry, η τσάντα της Ferragamo και τα τακούνια Louboutin. Σε ηλικία 5 ετών η Σούρι είχε παπούτσια αξίας 150.000 δολαρίων μέσα στην ντουλάπα της. Σήμερα, που έχει φτάσει τα 10, δείχνει να έχει ηρεμήσει λίγο. Στο γκαλά με τη Χίλαρι και την Τσέλσι Κλίντον, τον περασμένο Σεπτέμβριο, φορούσε μια τουαλέτα Bonpoint» συνεχίζει.


Μάλιστα, όπως γράφει η δημοσιογράφος, όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τη ζωή των άλλων... κόλαση!

«Η νταντά της δεν άντεξε και το 2010 βγήκε στο περιοδικό Star Magazine και δήλωσε ότι η Σούρι είναι ένα αυταρχικό παιδί που δεν ξέρει τι σημαίνει «όχι». Έχει τάσεις να κακομεταχειρίζεται τους ανθρώπους που τη φροντίζουν, δηλαδή τους γονείς της, τους υπηρέτες και τους σωματοφύλακες. Όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η Σούρι Κρουζ δεν έχει πολλούς φίλους. Ακόμη και το σκυλάκι της, το τσιουάουα με το όνομα Honey, βρήκε ευκαιρία μια μέρα και δραπέτευσε. Η οικογένεια πρόσφερε 1.000 δολάρια σε όποιον το έβρισκε, αλλά το σκυλάκι έζησε μόνο μερικές εβδομάδες στα χέρια της Σούρι. Το τελευταίο της γινάτι, το οποίο έγινε παγκόσμιο θέμα, ήταν ότι έδιωξε τον καθηγητή μουσικής που της μάθαινε κιθάρα επειδή είχαν «δημιουργικές διαφορές».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης