Game of Thones: Η Εμίλια Κλαρκ συναντά τον τηλεοπτικό της σύζυγο!

Game of Thones: Η Εμίλια Κλαρκ συναντά τον τηλεοπτικό της σύζυγο!

Το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι συναντήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι και ο ενθουσιασμός τους αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στο Instagram

Game of Thones: Η Εμίλια Κλαρκ συναντά τον τηλεοπτικό της σύζυγο!
Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» ένιωσαν συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του χαρακτήρα Καλ Ντρόγκο, συζύγου της πρωταγωνίστριας Νταϊνέρυς Ταργκάρυεν, στο τέλος του πρώτου κύκλου. Παρ' όλα αυτά, τέσσερα χρόνια μετά οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν το αγαπημένο ζευγάρι, Τζέισον Μομόα και Εμίλια Κλαρκ, ξαναβρέθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.



Κλείσιμο
Η 28χρονη ηθοποιός και ο 36χρονος, πρώην συμπρωταγωνιστής της, φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν από αυτήν την αναπάντεχη συνάντηση όσο και οι θαυμαστές τους, καθώς δεν σταμάτησαν να μοιράζονται φωτογραφίες, στις οποίες πόζαραν αγκαλιασμένοι. Η Κλαρκ, μάλιστα, συνόδευσε μια φωτογραφία τους με τη λεζάντα: «Λοιπόν, φαίνεται πως ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση και δύει στην Ανατολή, έτσι;». Η φράση αυτή ήταν τα τελευταία λόγια που είπε η τηλεοπτική Καλίσι στον ετοιμοθάνατο Καλ Ντρόγκο, λέγοντας του ότι τότε θα ξαναβρεθούν.

Από την πλευρά του ο Μομόα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες αποκαλούσε την ηθοποιό «Καλίσι». Ο 36χρονος ηθοποιός, μάλιστα, αστειεύτηκε για τον τηλεοπτικό του θάνατο, όταν έγραψε: «Λυπάμαι που σε εμπιστεύτηκα. Ευχαριστώ που με σκότωσες. Αλλά θα το έκανα ξανά. Αυτό το βλέμμα, βασίλισσά μου».



Όσον αφορά τα επαγγελματικά σχέδια των δύο ηθοποιών, ο Τζέισον Μομόα αναμένεται να εμφανιστεί στις ταινίες «Batman v Superman: Dawn of Justice», «The Justice League Part One» και «Aquaman», στο ρόλο του σούπερ ήρωα, Aquaman.



Από την πλευρά της, η Εμίλια Κλαρκ θα πρωταγωνιστήσει στο δράμα «Me Before You», ενώ τον επόμενο Απρίλιο θα επιστρέψει στον γνώριμο ρόλο της Νταϊνέρυς Ταργκάρυεν στον έκτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης