Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας, κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
ΙΧΕ μάρκας BMW με τρία άτομα επιβάτες, οδηγό κάτοικο από κοντινή περιοχή και συνεπιβάτες ένα νεαρό ζευγάρι, εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πλάτανο και να κοπεί στα δύο! Το ένα κομμάτι πετάχτηκε στα χωράφια και το δεύτερο άρπαξε φωτιά!
Από τη σφοδρή σύγκρουση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο νεαρός συνεπιβάτης σκοτώθηκε επί τόπου, αφού ακρωτηριάστηκαν και τα δύο του πόδια, ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η γυναίκα επιβάτης.
Πολύ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο άλλος άνδρας ο οποίος ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από την Αμφίκλεια, που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της παροχής βοήθειας στους τραυματίες και την ανάσυρση του νεκρού άνδρα.
Από το κέντρο της Πυροσβεστικής κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ χωρίς τελικά να χρειαστεί να μεταβεί στο σημείο.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.