και η λειτουργία των τριών σταθμών Αγ. Βαρβάρας, Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και Αγ. Νικολάου στη Νίκαια, οριστικοποιήθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κορυδαλλού μεταξύ του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και εκπροσώπων της Αττικό Μετρό Α.Ε. και της κατασκευάστριας κοινοπραξίας.
Στη συνάντηση ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση του συνόλου των εκσκαφών κατά μήκος του έργου έως τον Πειραιά, η αποσυναρμολόγηση του Μετροπόντικα εντός των επόμενων ημερών και η απόφαση του Δ.Σ της Αττικό Μετρό ότι συμβατική υποχρέωση της κατασκευάστριας κοινοπραξίας είναι η πλήρης λειτουργία και παράδοση των τριών Σταθμών, Αγ. Βαρβάρας, Κορυδαλλού και Νίκαιας στις 30 Ιουνίου 2019.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.