Επίθεση δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ελαφρά ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος μετέδιδε το ρεπορτάζ, καθώς και οι δύο οπερατέρ, Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης.
Ο Χρήστος Μαζανίτης δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι, ο Αλέξης Πονσέ γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο Θωμάς Μελέτης χτυπήθηκε στο πρόσωπο, τα πλευρά και το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ανακοίνωση της ΝΔ
Κλείσιμο
«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση θρασύδειλων αναρχικών στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζανίτη.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου δεν πρόκειται να περάσει.
Καλούμε την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία και τις αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.