Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά

Ο Κοσμάς δεν είχε αναφέρει ποτέ το όνομα του δολοφόνου του, λένε συγγενείς του άτυχου 52χρονου, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι δολοφόνος είναι ένας άνθρωπος με αποστολή την ασφάλεια των πολιτών, λένε συγγενείς του οδηγού ταξί στο protothema.gr

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά
Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου στην Καστοριά.

Ο 30χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε στη φυλακή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετά την πεντάωρη απολογία του.


Οι συγγενείς και οι φίλοι του 52χρονου Κοσμά αναζητούν το πραγματικό κίνητρο, που όπλισε το χέρι του ειδικού φρουρού για να δολοφονήσει
Κλείσιμο
τον άτυχο οδηγό ταξί το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε την δολοφονία αλλά έχει πέσει και σε αρκετές αντιφάσεις.

Φωτογραφίες του 30χρονου ειδικού φρουρού  Πηγή: The Toc







Αν και στην αρχή είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως η πράξη του έγινε μετά από προσωπικές διαφορές που είχε με τον άτυχο 52χρονο, στη συνέχεια υποστήριξε πως κίνητρό του ήταν η ληστεία αφού ο ίδιος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου Κοσμά λένε στο protothema.gr ότι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο δολοφόνος του δικού τους ανθρώπου είναι ένα άτομο με αποστολή την ασφάλεια των πολιτών και  ζητούν να δικαιωθεί η ψυχή του Κοσμά. Ειδικά η κόρη του, Αθανασία, που ήρθε εσπευσμένα από τη Γερμανία όπου εργάζεται, έλεγε σε όλους πως θέλει να δει το δράστη, να τον κοιτάξει στα μάτια και να τον ρωτήσει για το κίνητρό του.

Η Χριστίνα Βέλιου, οικογενειακή φίλη του άτυχου Κοσμά Τζέλιου, μίλησε στο protothema.gr για τον άδικο χαμό του 52χρονου και εξήγησε πως όλοι ζητούν να μάθουν το «γιατί».

«Ο Κοσμάς ήταν ένας ήσυχος οικογενειάρχης, εργατικός άνθρωπος που πάλευε για το μεροκάματο χωρίς να έχει προστριβές με κάποιον. Μας είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε το λόγο για τον οποίο ο δράστης δολοφόνησε τον Κοσμά. Η οικογένεια του Κοσμά δεν τον γνώριζε αυτόν τον άνθρωπο καθόλου και ούτε ο ίδιος ο Κοσμάς είχε αναφέρει ποτέ το όνομα αυτού του ανθρώπου. Η γυναίκα του και η κόρη του είναι  σοκαρισμένες από την άγρια δολοφονία και το μόνο που ζητάμε είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη ψυχή του Κοσμά που δεν έφταιγε σε τίποτα. Πραγματικά ήταν πολύ άδικο να φύγει από τη ζωή με αυτό τον τρόπο και γι' αυτό δικαιούμαστε να μάθουμε ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη».

Δείτε βίντεο:
Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης