Τέλος εποχής για το γνωστό βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» στην Πανεπιστημίου το οποίο έβαλε «λουκέτο» την Πέμπτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλυσίδα «Παπασωτηρίου» αντιμετώπιζε οικονομικά ζητήματα και χρωστούσε σε προμηθευτές, ενώ η δικαστική οδός που διερευνήθηκε το 2015, με βάση τον πτωχευτικό νόμο, οδήγησε σε αδιέξοδο.
Πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο βιβλιοπωλείο της γνωστής αλυσίδας που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είχε προηγηθεί το «λουκέτο» σε υποκατάστημα στην Κηφισιάς, αλλά και το κλείσιμο καταστήματος στην Λάρισα.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γνωστός εκδοτικός οίκος Μπράουν είχε συμπεριλάβει το 2013 το βιβλιοπωλείο της Πανεπιστημίου στη λίστα του με τα 49 καλύτερα του κόσμου, στην έκδοση «Bookshops: Long established and the most fashionable ones».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.